Талант без меж: у Луганську відбувся захід для молоді з обмеженими фізичними можливостями

Інтегрований захід для молоді з обмеженими фізичними можливостями “Лицарі та панночки Луганщини” відбувся 5 березня в Луганському обласному палаці культури. У заході взяла участь талановита молодь зі всього регіону. Щаслива нагода побувати на гала-концерті та продемонструвати свої таланти випала й чотирьом сєвєродончанам. Поїздка стала можливою завдяки підтримці народного депутата України Олексія Кунченка, міськради та громадської організації “Молоді регіони”.

Не дивлячись на свої вади здоров'я, юнаки та дівчата демонстрували на сцені різні за жанром номери: танці, пісні, авторські вірші та навіть фрагменти мюзиклу. На сцені Сєвєродонецьк представили Світлана Кучеренко та Юлія Зубєніна, які вразили присутніх своїми чарівними голосами.

Концертні номери поєднали з церемонією нагородження. Організатори відзначили і талановиту молодь, і юних лідерів, які не зважаючи на свій вік, вже змогли зробити щось корисне не лише для себе, а й для тих, хто потребує їх допомоги. Вручали нагороди численні митці Луганського регіону, громадські діячі та представники влади. Отримала свою винагороду від американської громадської організації “Міжнародна допомога та розвиток” й сєвєродонецька “панянка” Світлана Кучеренко.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии