Ремонт внутрішньоквартальних доріг триває

Доки стоїть сприятлива погода, у Сєвєродонецьку продовжуються роботи з благоустрою міських вулиць. Минулого тижня ремонтні роботи з оновлення дорожнього покриття почали виконувати у 56-му мікрорайоні. Завершено також укладання асфальту на значному відрізку однієї з головних автодоріг міста — шосе Будівельників.

Минулого тижня розпочали роботи з відновлення внутрішньоквартальної дороги у 56-му кварталі нашого міста. На це з міського бюджету виділено 299 тисяч гривень. За ці кошти капітально відремонтують найбільш пошкоджені ділянки. Виконує роботи підрядна організація підприємство “Домостроитель”. Взагалі у цьому році це вже 8-й квартал, у якому ремонтуються дороги. Минулого року внутрішньоквартальні дороги відновили у 4-х мікрорайонах.

Також завершені роботи з капремонту значного відрізка шосе Будівельників — а саме ділянки дороги в районі автовокзалу й автозаправної станції, аби замкнути це кільце зі сторони лісу. Тут виконувала роботи підрядна організація Кремінський “Агродорстрой” за кошт цільових державних субвенцій, наданих Сєвєродонецьку на відновлення дорожнього покриття. Усього на цьому фрагменті автошляху, на який виділено 1,4 мільйони гривень, суцільно укладено 7 тисяч 800 квадратних метрів асфальтобетону. Наступним етапом ремонту дороги по Шосе Будівельників, запланованого у цьому році, стане відрізок автошляху від вул. Курчатова у напрямку автовокзалу. На ці потреби 990 тис. грн виділені з міського бюджету. Таку інформацію надав начальник відділу капітального будівництва міськради Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Кому нужны такие ремонты???

Кому нужны такие ремонты??? Только глаза замыливаете... В квартале ул. Новикова 15 вообще беспредел. Вокруг сауны "Релакс" ямы в 1 метр тупо не заметили, а то что залатали, лучше бы вообще не трогали, едешь как по стиральной доске. А отчитались, что все выполнено...

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии