Чергове засідання виконкому 15 травня

Чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міськради відбулося 15 травня.

Зокрема, затверджено план міських заходів, присвячених Дню слов’янської писемності та культури. З його нагоди у міських бібліотеках проводитимуться експрес-опитування, «книжкові полиці», та тематичні зустрічі; у загальноосвітніх навчальних закладах міста – тематичні бесіди, «круглі столи», вікторини.

Одне з прийнятих рішень стосувалося організаційного та фінансового забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2012 р.

Члени виконкому затвердили мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. До неї увійшли позаміські дитячі заклади оздоровлення та відпочинку: ім. Ю.О. Гагаріна ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» та «Альянс» СДЮК «Юність»; табори з денним перебуванням (при 17-ти ЗНЗ відділу освіти та при 4-х ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту); майданчики відпочинку: ЦДЮТ; Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді; Станція юних техніків; Сєвєродонецький міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді; ДЮСШ відділу освіти; СДЮК «Юність» – при 5 клубах. Крім того, затверджено склад Координаційної ради з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року; Положення про порядок підбору та направлення дітей на відпочинок та оздоровлення; склад робочої групи для оперативного вирішення питань оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року тощо.

На засіданні прийнято рішення створити спільну мобільну групу в складі співробітників служби у справах дітей, ВКМСД (відділу кримінальної міліції у справах дітей), відділу освіти.

Затверджено план дій цієї групи на період проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року для виявлення дітей, які бродяжать та жебракують, а також осіб, які втягують дітей у жебрацтво.

Згідно з планом, профілактичні рейди проводитимуться з 1 червня до 1 липня поточного року.
Прийнято рішення про організацію пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування м. Сєвєродонецька.

Затверджено рішення про надання жилої площі у гуртожитках.

Ним передбачається, згідно з чергою, надати кімнати у гуртожитках: семи сім’ям – по пр. Космонавтів, 18-А; двом сім’ям – по пр. Гвардійському, 14; одній особі – по вул. Гагаріна, 70-А.

Відділу капітального будівництва міськради надано дозволи на проведення проектно-вишукувальних робіт з капремонту ІІІ поверху та приміщень санвузлів міського Палацу культури, з відновлення гідрологічного і санітарного стану р. Борової з реконструкцією існуючої водозливної греблі; на капремонт комунального позашкільного навчального закладу «Борівська дитяча школа мистецтв» (заміна віконних блоків).

Серед інших прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, захист прав малолітніх тощо.

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии