8 травня відбулося чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міськради

Члени виконкому взяли до відома інформацію «Про заходи з підвищення відповідальності щодо виконання законів України, актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, центральних органів виконавчої влади, доручень голови облдержадміністрації, рішень міської ради та виконкому, розпоряджень міського голови і підсумки роботи з контрольними документами з січня по грудень 2011 р.».

Також розглянуто та взято до відома інформацію «Про роботу підприємств промислового комплексу міста Сєвєродонецька за І квартал 2012 року».

Так, за цей період промисловим комплексом міста було реалізовано промислової продукції 9,6% від обсягів по області. Найбільша частка реалізованої продукції приходиться на хімічне виробництво – 79,5%.

Обсяг реалізації у галузі машинобудування складає 4,3%, іншої неметалевої мінеральної продукції – 0,8% (до цієї галузі відносяться підприємства будівельних матеріалів), готових металевих виробів – 0,3%, у виробництві харчових продуктів складає 0,4% від загального обсягу реалізованої продукції.

Середня заробітна плата штатних працівників за І квартал 2012 року зросла у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року в середньому на 17,9%.

Виконком міської ради прийняв рішення про дозвіл громадській організації «Художня рада м.Сєвєродонецька» на встановлення меморіальної дошки на честь скульптора, члена Союзу художників СРСР Валентина Ілліча Пухальського на фасаді житлового будинку 28 по вул. Леніна, в якому він мешкав.

Відділу капітального будівництва міськради надано дозволи на капітальні ремонти доріг житлового району Щедрищеве; сел Воєводівка,  Павлоград, Синецький; смт. Борівське, Метьолкіне, Сиротине; на капремонт дороги вул. Синецька.

Серед інших прийняті рішення про надання жилого приміщення, постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии